Deze sterrenbeelden kunnen niet tegen kritiek

 

Opbouwende kritiek: ik geloof dat ik echt niets vervelender vind dan dat, ondanks het feit dat het vaak ‘goed’ bedoeld is.

 

 

 

Het zal wel iets te maken hebben met alles persoonlijk opvatten, altijd denken gelijk te hebben en liever niet beoordeeld worden. Sommige mensen kunnen dan ook beter tegen feedback dan anderen. Waar dat mee te maken heeft? Precies: met de stand van de sterren natuurlijk.

 

Kun jij tegen kritiek? Mensen met onderstaande sterrenbeelden kunnen het in ieder geval absoluut níet:

 

Maagd
Dit sterrenbeeld is behoorlijk perfectionistisch en geeft anderen daarom regelmatig kritiek op hun werk. Als een Maagd iets in haar hoofd heeft, dan moet dat ook zo gebeuren. Maar feedback ontvangen? Dat zit er helaas niet in, want de Maagd is het niet gauw eens met anderen. Kritiek geven aan een Maagd is dus net zoiets als tegen een muur aan praten: zonde van je tijd.

 

 

Ram
Een Ram wordt liever niet geconfronteerd met obstakels, dus vanzelfsprekend vindt dit sterrenbeeld het lastig om kritiek te krijgen. Rammen zijn nogal dominant en zelfbeheersing is nou niet bepaald hun sterkste punt. Daardoor kan kritiek geven op dit sterrenbeeld zeer risicovol zijn, want hun reactie zal onvoorspelbaar (en vaak heel onredelijk) zijn. Kritiek geven aan een Ram? Reken maar op een woede-uitbarsting.

 

 

Stier
Dit eigenwijze sterrenbeeld doet alleen maar waar ze zelf zin in heeft. Je begrijpt dus dat Stier niet zit te wachten op de mening (en dus kritiek) van anderen. Stieren verlaten liever niet hun comfortzone, zodat ze ook niet makkelijk beoordeeld kunnen worden. Dit sterrenbeeld zal dan ook nooit zelf om advies vragen, daar wordt het nut simpelweg niet van ingezien. Goed bedoeld advies geven aan een Stier? Daar gaat ze absoluut niets mee doen.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com