Deze geweldige dancemoves van prins Harry wil je zien

prince Harry AI

 

Want zo vrolijk zag je het Britse koningshuis nog nooit

 

 

Heb je afgelopen zaterdag ook voor de buis gezeten om te zien hoe Charles eindelijk tot koning werd gekroond? Natuurlijk was het een bijzondere gebeurtenis vol pracht, praal en protocol. Er werd werkelijk niets aan het toeval overgelaten en dat was te zien. Charles en zijn Camilla zag je nauwelijks lachen, gespannen als ze waren voor de dingen die komen gingen.

 

 

Dus toen ze eindelijk op het balkon van Buckingham Palace verschenen, allebei met een joekel van een kroon op hun hoofd, kon er een bescheiden glimlachje af. Ik zat me al af te vragen hoe de avond voor hen zou verlopen. Zouden ze samen onderuitgezakt voor de buis zitten netflixen? Of gingen ze misschien lekker uitwaaien met de honden? Want zo’n zware dag gaat je niet in de koude kleren zitten.

 

 

Misschien dacht kunstenaar Neil Mason hetzelfde want ook zijn fantasie ging met hem aan de haal. Neil maakt kunst met behulp van kunstmatige intelligentie, waarmee hij de werkelijkheid  bedrieglijk goed na weet te bootsen. In zijn hoofd zag hij een heel vrolijk ander universum met een fijn feestje op Windsor Palace met Kate als DJ en prinses Anne in haar kamerjas aan een lekker glaasje bubbels. Queen Camilla heeft haar japon verruilt voor een knalrood trainingspak en prins Harry heeft geweldige dancing moves in een sexy outfit.

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door TICKER NEWS (@tickernewsco)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door TICKER NEWS (@tickernewsco)

 

Zo grappig dit en zeg nou zelf, het zijn toch zeker net mensen?

 

 

 

Beeld: Instagram @tickernewsco

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit