Deze eerste Woensdag Windag van februari heb ik een heel frisse prijs voor je.

 

 

Omdat ik nu zoveel thuis ben zie ik ook sneller dat iets wat minder schoon is dan gewenst. Je begrijpt dat er in Huize Smit meewarig naar me gekeken wordt als ik voor de zoveelste keer gedachteloos een doekje over het aanrecht haal.

 

Word jij er ook altijd zo blij van als het weer lekker schoon en fris is in huis? En waarom zou je het moeilijk doen als het ook makkelijk kan? De makers van ZO hebben een nieuwe manier van schoonmaken bedacht die veel hygiënischer is. Want steeds met je doek in hetzelfde sopje is eigenlijk helemaal niet zo fris.

 

 

Bij ZO maken ze flacons die je keer op keer kunt gebruiken. Je krijgt ze leeg thuisgestuurd en je vult ze zelf met een beetje reinigingsconcentraat uit de handige navulzak. Je voegt er gewoon kraanwater aan toe en klaar is Kees. Dan spray je een beetje op een doekje en daar maak je de boel mee schoon. Met 50 ml vul je 1 flacon en kun je wel 150 keer schoonmaken. Mix it, spray it, wipe it.  

 

 

ZO maakt alleen gebruik van plantaardige bronnen en ze testen niets op dieren. Ook de geuren zijn 100 procent natuurlijk, ze ruiken heerlijk naar frisse sinaasappel, citroen of eucalyptus. Fijne geuren die zorgen voor de aanmaak van dopamine waardoor je je lekker positief voelt. Een schoon huis met en opgefrist humeur dus.

 

Ook je neus achterna? Dan bof je vandaag, want ik mag 3 grote pakketten met deze luxe schoonmaakmiddelen ter waarde van € 49,95 weggeven. Dat poetst lekker weg, nietwaar?

 

 

Laat onder dit bericht op Facebook weten waarom jij dit frisse pakket graag wil winnen. Heb je geen Facebook? Stuur dan een berichtje naar winnen@franska.nl.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit