De tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

 

 

Weten wat de sterren voor je op de agenda hebben staan? Onze astroloog Nina Keijzer trekt elke week een tarotkaart voor jouw sterrenbeeld, maanteken en ascendant.

 

 

 

Ze geeft je trouwens ook meteen een getal mee, waarmee het universum je de komende week véél te zeggen heeft. Opletten dus.

 

Ram – Pentakels Acht
Deze week staat er een project centraal. Dit kan een project zijn dat je zelf bent gestart of het is een project op het werk dat je toegewezen hebt gekregen. Als de echte Ram die je bent, ga je hier natuurlijk met een instelling van alles of niets aan beginnen. Alleen: deze kaart vraagt je om het rustig aan te doen. Jij hebt nu de mogelijkheid om details te zien die anderen niet zien. Deze zijn ook belangrijk voor het grote plaatje, al dan niet belangrijker. Vergeet in het proces niet van het werk dat je aan het verrichten bent te genieten. Het is een nieuwe kans om jezelf te leren kennen.

 

Let deze week op het getal 4.

 

Stier – Staven Drie
Deze week ga je glimpen zien van al het moois dat naar je toekomt. Soms moet je energie stoppen in datgene dat je heel graag wilt, zodat het kan groeien. Maar soms moet je ook energie binnen laten in je leven om ervoor te zorgen dat het zich vorm kan geven. Zo kun je ook aantrekken wat je wilt manifesteren. Dit is natuurlijk heel fijn, maar het geheim van succes op de lange termijn vraagt ook nog om andere aspecten. Je mag nu leren om geduld te hebben en om nog even je schouders eronder te zetten. Het komt echt allemaal jouw kant op.

 

Let deze week op het getal 17. 

 

Tweelingen – Kelken Acht
Deze week ga je een deur achter je dicht doen. Wees niet getreurd, je laat het verleden nu achter je zodat je naar je droom toe kan werken. Je mag aspecten van je leven gaan loslaten zodat je nieuwe dingen kunt creëren. Dit is moeilijk, want dit betekent ook dat je misschien mensen los mag gaan laten of connecties waarvan je dacht dat die er voor altijd zouden zijn. Vergeet niet om je intuïtie te volgen en om te doen wat goed voelt. Door zelfverzekerd te blijven ga je dit pad makkelijk bewandelen.

 

Let deze week op het getal 5. 

 

Kreeft – Ridder van Zwaarden
Deze week ga je zonder na te denken achter je dromen aan. Je bent enthousiast en gepassioneerd, maar daartegenover ben je ook impulsief en erg wispelturig. Wat wil je nu precies gaan doen? Als dit om je werk gaat, dan is het belangrijk om even een stap terug te nemen. Je kan niet alles tegelijkertijd aanpakken. Als je een idee hebt dat goed doordacht is en ook nog eens creatief, ga daar dan achteraan. Misschien moet je wel een ander project links laten liggen. Weet jij al welk project dat is?

 

Let deze week op het getal 3.

 

Leeuw – De Dwaas
Deze week is het tijd voor een nieuw begin. Je hebt iets afgesloten en je bent er tevreden over. Nu kun je beginnen aan een nieuwe reis die op je staat te wachten. Het is tijd om lekker uit je comfortzone te gaan en om je gevoel te volgen. Wat wil jij nog gaan ontdekken? Als er mensen om je heen zijn die je wijsheid kunnen bieden, luister daar dan naar. Je bent zowel in de spirituele wereld als in de materiële wereld in balans. Sta open voor nieuwe ervaringen en vergeet niet om naar de belangrijkste persoon te luisteren die er is: jijzelf!

 

Let deze week op het getal 0. 

 

Maagd – Staven Tien
Deze week wordt het tijd dat je even je ogen gaat openen. Succes is altijd leuk, maar als je naast je schoenen gaat lopen kan het ook zo ineens weg zijn. Je moet nu al je verantwoordelijkheden op een rijtje gaan krijgen. Door alle ballen hoog te houden, zie je door de bomen het bos niet meer. Kan het zijn dat je te veel taken op je hebt genomen? Zoek even voor jezelf uit of er iets is wat af kan vallen zodat je meer rust krijgt. Breng de balans in jezelf weer terug en je zult beloond worden met een nieuwe dosis creativiteit.

 

Let deze week op het getal 6. 

 

Weegschaal – Staven Zes

 

Deze week valt alles weer op zijn plek. Je hebt de overwinning binnengehaald en alle balans is weer terug. Precies waar je naar op zoek was, Weegschaal. Vergeet niet om aan de mensen om je heen die je geholpen hebben waardering te laten zien. Je hebt elkaar altijd nodig, of je nu de toeschouwer bent of de overwinnaar. De een kan niet zonder de ander. Als je hier aandacht aan besteedt, heeft deze connectie het potentieel om jullie allebei verder te brengen. Geniet deze periode even van je eigen overwinning! Je mag trots zijn op jezelf.

 

Let deze week op het getal 14.

 

Schorpioen – Zwaarden Negen
Deze week hangt er een donkere wolk boven je hoofd. Je bent vanbinnen erg onrustig waardoor je je heel gestrest voelt. Het voelt voor jou alsof je in een nachtmerrie zit waar je niet meer uitkomt. Zie dit niet als iets negatiefs, maar als een kans om iets te veranderen. Waarom voel je je zo? Het wordt tijd om jezelf weer even te gronden en om rationeel na te denken. Door alles alsmaar te analyseren ben je jezelf onnodig zorgen aan het maken. Je hebt niet altijd controle over bepaalde zaken. Leer dit los te laten, dan zul je je snel weer beter voelen.

 

Let deze week op het getal 16.

 

Boogschutter – De Hogepriesteres
Deze week sta je volledig in je spirituele kracht. Echte wijsheid komt van stil kunnen zijn. Wanneer heb je voor het laatst een moment voor jezelf gehad? Door stil te zijn kun je ook makkelijker boodschappen ontvangen van het universum. Het kan ook helpen om eens je telefoon weg te leggen. Op het universum vertrouwen is mooi, maar vergeet niet om op je eigen waarheden en ervaringen te vertrouwen. Alleen jij weet wat waar is en wat niet. Je intuïtie is nu versterkt, maak hier vooral gebruik van. Hierdoor ga je een spirituele transformatie meemaken.

 

Let deze week op het getal 2. 

 

Steenbok – Pentakels Zeven
Deze week is het lange wachten eindelijk voorbij. Terwijl je nog steeds je mouwen aan het opstropen bent om het harde werk aan te kunnen, vertelt iets in je hart je dat je nog niet helemaal klaar bent. Je harde werk is zijn vruchten aan het afwerpen, dat is zeker, maar er mist nog iets. Heb je een detail gemist of mag je het even vanuit een ander perspectief bekijken? Blik weer even terug op het proces zodat je kunt ontdekken of je iets over het hoofd hebt gezien. Hoe dan ook, Steenbok, je mag trots zijn op je proces.

 

Let deze week op het getal 13.

 

Waterman – De Kluizenaar
Deze week voel je de nasleep van vorige week nog. De transformatie is intens en dat gaat niet zomaar in drie tellen voorbij. Het is tijd om het rustig aan te doen en om je even terug te trekken uit de dagelijkse sleur. Je mag gaan luisteren naar wat je intuïtie, het universum en je lichaam je allemaal te vertellen hebben. Door alle chaos ben je jezelf een beetje kwijtgeraakt. Het wordt ook tijd dat je jezelf volledig openstelt voor de waarheid. Wat heb je al die tijd niet willen zien? Door de waarheid onder ogen te komen kun je weer door naar de volgende fase in je leven. Er staat iets op je te wachten.

 

Let deze week op het getal 9. 

 

Vissen – Kelken Negen
Deze week mag je een wens doen. Deze kaart staat ook wel bekend als de wenskaart. Wat wil jij al graag een tijdje manifesteren? Je krijgt nu goede karma naar je toe van al je harde werk en goede daden die je de afgelopen tijd hebt gedaan. Dit gaat over een van de Universele wetten; de Wet van Geven en Nemen. Doe daar eens onderzoek naar. Vergeet niet om het universum te bedanken voor al het moois dat nu naar je toe komt. Het is ook belangrijk dat je je overvloed met anderen deelt. Vergeet dat niet te doen!

 

Let deze week op het getal 8.

 

 

Door: Redactie Amayzine.com