De tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

De wekelijkse tarotkaartlegging van Franska.nl vertelt een boodschap die jij deze week te horen mag krijgen aan de hand van tarotkaarten.

 

 

De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, Maanteken en Ascendant. Het Universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door op dit getal te letten, kun je onder andere je connectie met het Universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal, wie weet wat het Universum je allemaal te vertellen heeft.

 

Ram – De Wereld
Deze week zul je zien dat je doelen zich voor je ogen gaan manifesteren. Hierdoor kun je een stapje terug gaan nemen en er lekker van gaan genieten. Alles gaat nu samen komen, waardoor puzzelstukjes op hun plek beginnen te vallen. Je mag trots zijn op jezelf! Je gaat je nu ook realiseren dat je onderdeel bent van iets groters, waardoor je het grotere plaatje gaat zien. Dit gaat lonend werken. Als bepaalde projecten deze week op hun eind lopen, dan zorgt dit ervoor dat er nieuwe kansen op je pad komen.

 

Let deze week op het getal 21.

 

Stier – Gerechtigheid
Deze week draait alles om balans en harmonie. Het is belangrijk dat je eerlijk bent en dat je soms even praktisch naar de zaken kijkt in plaats van met je emoties. Probeer je nu niet te richten op de problemen die anderen hebben, maar richt je op je eigen obstakels. Blijf bij de feiten en probeer niet gelijk een kant te kiezen. Er zitten altijd twee kanten aan een verhaal. Het is belangrijk dat je eerst het hele plaatje ziet. Maak je verder geen zorgen, je hebt de mogelijkheden om grote impact te maken op anderen voornamelijk met je kijk op bepaalde zaken.

 

Let deze week op het getal 11.

 

Tweelingen – Pentakels 10
Deze week ligt je focus volledig op succes. Hierdoor ga je uitdagingen aan die je normaal niet zo snel aan zou gaan, maar dit doe je om bepaalde obstakels te overkomen. Het is belangrijk dat je dit deelt met de mensen om je heen, zodat zij ook weten hoe ze met bepaalde obstakels om moeten gaan. Hierdoor zijn mensen ook bereid om weer nieuwe kennis aan jou te geven, die kun je altijd goed gebruiken. Deze kaart is er ook een teken van dat je gaat ontdekken wie je bent en waar je voor staat.

 

Let deze week op het getal 3.

 

Kreeft – De Keizer
Deze week ligt de focus op structuur. Je ambities komen naar boven en je hebt de behoefte om een leidende rol aan te nemen. Je bent op zoek naar stabiliteit, je bent klaar met twijfelen. Wees vooral niet bang om de leiding te nemen waar nodig is, mensen kunnen dit waarderen. Het is een goede test voor je zelfdiscipline, emoties en vaardigheden om bijvoorbeeld moeilijke beslissingen te maken. Dit gaat je verder helpen op de lange termijn. Probeer nu voor jezelf een systeem of een routine te bedenken dat gaat werken op de langere termijn.

 

Let deze week op het getal 4.

 

Leeuw – Kelken Negen
Deze week draait het volledig om je wensen. Je zult zien dat ze zich opeens heel makkelijk gaan manifesteren zonder dat je er echt moeite voor hoeft te doen. Je voelt je eindelijk weer jezelf en oude projecten heb je afgerond. Je kunt weer ademhalen. Overvloed komt jouw kant op en er komt op elk gebied een mooie balans in je leven. Deze kaart is er ook een teken van dat je een wens mag gaan doen. Ondanks het feit dat je tevreden bent met je leven: wat mist er nu nog echt? Vergeet ook niet om je dankbaarheid te uiten.

 

Let deze week op het getal 12.

 

Maagd – Kelken Zes
Deze week ligt de nadruk op het verleden. Je hebt een nostalgisch gevoel. Je oude manier van leven was volgens jou beter. Dit is niet waar, je bent nu waar je moet zijn. Het is niet erg om af en toe terug te kijken, maar vergeet niet dat er een heel pad voor je ligt. Probeer dit gevoel om te zetten in motivatie om weer door te gaan. Hierdoor zul je zien dat de stress die je ervaart als sneeuw voor de zon verdwijnt. Als je het verlangen om terug te gaan naar het verleden blijft houden, maak dan weer eens een connectie met je innerlijke kind.

 

Let deze week op het getal 5.

 

Weegschaal – Zwaarden Zes
Deze week draait om verandering. Je gaat met volle borst vooruit en je laat het verleden lekker achter je. Dit soort transformaties is niet altijd makkelijk, maar het gaat er wel voor zorgen dat je vooruit komt. Je gaat nu comfort vinden in je eigen huis, maar je weet ook dat het belangrijk is om uit je comfort zone te gaan. Sta open om nieuwe mensen te ontmoeten en om nieuwe perspectieven te ontwikkelen. Ga met de veranderingen mee, go with the flow. Deze kaart kan er ook een teken van zijn dat je een fysieke reis gaat maken die veel verandering met zich mee gaat brengen.

 

Let deze week op het getal 7.

 

Schorpioen – Zwaarden Vier
Deze week is het van belang dat je je rust gaat pakken. Weer even op adem komen om vervolgens weer door te kunnen gaan met waar je mee bezig was. Hierdoor kun je je dadelijk makkelijker op nieuwe projecten focussen. Luister ook weer eens goed naar wat je lichaam nodig heeft. Beweging? Of juist extra slaap? Voel je vooral niet schuldig omdat je nu even niets meer doet, dit hoort er ook bij. Andere mensen kun je een voorbeeld aan je nemen. Tip: mediteren kan helpen om weer even tot jezelf te komen.

 

Let deze week op het getal 18.

 

Boogschutter – Kelken Vijf
Deze week voel je je verslagen. Je hebt het idee dat je twee stappen achteruit gaat, en dat terwijl je net al dat harde werk hebt geleverd. Het voelt als een persoonlijke aanval en je weet niet zo goed hoe je op deze situatie moet reageren. Het is oké als je nu een moment neemt om al je emoties onder ogen te komen en te verwerken. Je hoeft niet altijd vrolijk te zijn of altijd succes te hebben. Denk aan de lessen die je nu geleerd hebt. Het heeft je wijzer gemaakt. Is het glas halfvol of halfleeg?

 

Let deze week op het getal 1.

 

Steenbok – Staven Twee
Deze week zit je vol met energie. Je hebt zin om eropuit te gaan en om leuke activiteiten te doen. Je bent zelfverzekerder geworden en het is nu jouw tijd. Je bent nieuwsgierig en gaat nu graag op onderzoek uit. Het voelt wel onwennig aan om uit je comfort zone te gaan, maar je weet waar je toe in staat bent. Neem het risico en je zult zien dat het loont. Zo leer je de wereld ook weer op andere manieren kennen. Wees niet bang om ambitieus te zijn, dat hoort bij je.

 

Let deze week op het getal 8.

 

Waterman – Aas van Staven
Deze week is alles mogelijk. Het wordt tijd dat je je dromen na gaat jagen en die gaat waarmaken. Wel mag je je gaan realiseren welke dromen, want dromen mogen blijven. Het is oké als je in dit leven niet al je dromen waar kunt maken, daar is ook niet genoeg tijd voor. Wie weet vind je onderweg wel een andere leuke droom. Sta jezelf toe om buiten de lijnen te kleuren en schrijf al je ideeën op, hoe gek ze ook zijn. Je moet er zelf wat van maken Waterman, doe dat dan ook.

 

Let deze week op het getal 9.

 

Vissen – Staven Vier
Deze week ga je zien dat een basis voor jezelf creëren goed is geweest. Het gaat nu zijn vruchten afwerpen waardoor je vrijheid krijgt om te kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Maak weer eens tijd vrij voor de mensen om je heen en deel je goede energie en successen die je behaalt. Probeer lekker down to earth te blijven door af en toe de natuur in te gaan of door planten in huis te halen. Dit maakt je huis ook lekker huiselijk en daar krijg je een warm gevoel van. Vier alle goede momenten!

 

Let deze week op het getal 20.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com