De tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

De wekelijkse tarotkaartlegging van Franska vertelt een boodschap die jij deze week te horen mag krijgen aan de hand van tarotkaarten.

 

 

De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, Maanteken en Ascendant. Het Universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door op dit getal te letten, kun je onder andere je connectie met het Universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal. Wie weet wat het Universum je allemaal te vertellen heeft.

 

Ram – De Ster
Deze week sta jij volledig in het middelpunt. Een periode van heling gevolgd door inspiratie komt eraan. Het Universum staat volledig achter je. Je hebt alles gedaan wat je de afgelopen tijd moest doen en nu is de tijd aangebroken dat je in de spotlights mag gaan staan. Laat jezelf zien, ook je zelfvertrouwen. Je mag er zijn zoals je bent. Voor andere mensen ben je nu een inspiratiebron. Je zult zien dat ze naar je toekomen voor advies. Vergeet niet dat jij net zo goed een leerling bent als een leraar.

 

Let deze week op het getal 17.

 

Stier – Ridder van Zwaarden
Deze week ga je je focussen op het pad voor je. Waar een wil is, is een weg, Stier, en daar moet je nu gebruik van gaan maken. Niets of niemand kan je nu nog tegenhouden en hier ga je op de lange termijn de vruchten van plukken. Er lijkt nu beweging te komen in projecten die al een tijd stil lagen of eventuele ideeën die je links had laten liggen. Je communicatievaardigheden zullen nu extra goed zijn, dus maak hier vooral gebruik van. Zo kun je het een en ander zelf ook in beweging zetten. Tip: omring jezelf met mensen die op dezelfde golflijn zitten als jij.

 

Let deze week op het getal 11.

 

Tweelingen – Pentakels Acht
Deze week mag je lekker je creativiteit er op los laten. Door je nu te focussen op je hobby’s, leer je weer nieuwe dingen. Dit kan je ook nieuwe inzichten geven die je verder gaan helpen op de lange termijn en op de werkvloer. Probeer geduld te hebben, Rome is ook niet in één dag gebouwd. Jij hoeft dus ook niet je hobby in één dag onder de knie te hebben. Probeer geduld te hebben met jezelf en ga je passies achterna. Het maakt niet uit hoelang het gaat duren, je ziet vanzelf wel waar het schip strandt.

 

Let deze week op het getal 8.

 

Kreeft – Oordeel
Deze week draait volledig om zelfreflectie. Het wordt tijd dat je weer in contact gaat komen met jezelf en je oude wonden gaat helen. Probeer het verleden los te laten, zo creëer je een nieuw pad voor jezelf. Neem de lessen uit het verleden mee en gebruik deze om strategische stappen te zetten in het heden zodat je de toekomst kunt creëren die jij wil. Kom in contact met je intuïtie en luister er naar. Dit kun je doen door middel van meditatie of door een moment rust te pakken. Probeer je intuïtie ook te testen om er mee om te leren gaan.

 

Let deze week op het getal 20.

 

Leeuw – De Hiërofant
Deze week is het belangrijk als je met beide benen op de grond blijft staan. Hierdoor creëer je voor jezelf een betere balans tussen de fysieke wereld en spirituele wereld. Dit kan zijn vruchten af gaan werpen op korte termijn. Het kan extra goed zijn om nu gelijkgestemden te vinden en je hierbij aan te sluiten. Welke mensen zitten met jou op één golflengte? Deze mensen gaan je verder helpen op je (spirituele) reis. Leer en luister. Doe onderzoek en bedenk vooral voor jezelf wat jouw waarheid is. Neem niet zomaar iets aan van anderen. Omdat het voor hen werkt, hoeft het niet voor jou te werken.

 

Let deze week op het getal 5.

 

Maagd – De Keizerin
Deze week is een goed moment om je te focussen op liefde en creativiteit. Je gaat weer de mooie kanten van het leven vieren en je mag tijd voor jezelf gaan nemen. Kom vooral nu in contact met je vrouwelijke energie, daar draait deze kaart om. Ga op onderzoek uit in je eigen omgeving en kijk wat je kunt betekenen voor anderen. Stap nu in een verzorgende rol en laat andere mensen zien dat je er voor ze bent. Vergeet jezelf ook niet te verwennen, dat is ook belangrijk. Tip: besteed wat extra tijd aan je voeding en je selfcare routine.

 

Let deze week op het getal 3.

 

Weegschaal – Pentakels 7
Deze week ga je de vruchten plukken van al je harde werk. Je kijkt uit naar de toekomst en je bent nu al strategische zetten aan het bedenken voor de lange termijn. Op welke manier zou je nu werk kunnen verrichten? Zie werk niet als een last, maar als een investering in jezelf. Probeer vooral geduld te hebben met jezelf, het heeft geen zin om kritisch te zijn. Welke passies heb je nog die je weer kunt oppakken? Als je deze passies gaat uitwerken, kunnen ze voor vrijheid zorgen in de nabije toekomst.

 

Let deze week op het getal 13.

 

Schorpioen – Aas van Kelken
Deze week zullen er mooie kansen op je pad gaan komen die nieuwe inzichten kunnen brengen. Deze kaart is ook een teken dat de liefde centraal staat. Het wordt makkelijker voor je om het te ontvangen, maar ook om het te geven. Ga met deze stroom mee en uit je gevoelens naar je dierbaren om je heen. Zie het als een frisse start om zo aandacht te schenken aan relaties die voor jou belangrijk zijn. Wees ook niet bang om een hand uit te reiken naar mensen die het nodig hebben.

 

Let deze week op het getal 2.

 

Boogschutter – Pentakels Twee
Deze week draait alles om balans. Je bent de afgelopen tijd erg druk bezig geweest en dit heeft ervoor gezorgd dat je een beetje uit balans bent geraakt. Dit is niet meer dan normaal, je moet er nu voor gaan zorgen dat je je prioriteiten weer op een rijtje krijgt. Wat is nu belangrijk voor jou en waar mag je meer aandacht aan besteden? Je kunt deze disbalans makkelijker herstellen dan je denkt. Het is goed dat je het grotere geheel ziet, maar vergeet de details niet. Deze zijn net zo belangrijk en maken het grote geheel af.

 

Let deze week op het getal 4.

 

Steenbok – Ridder van Kelken
Deze week kan er iemand op je pad komen met wie je een duidelijke connectie hebt. Dit kan iemand zijn uit je verleden die terugkomt, of het is een nieuw persoon die je net hebt ontmoet. Dit kan op liefdesgebied zijn, maar ook op vriendschappelijk gebied. Door deze connectie komt je beter in contact met je intuïtie en emoties. Diepe conversaties met mensen om je heen zullen dit ook bevorderen. Je moet zelf bepalen wat je nu met deze (nieuwe) connectie gaat doen. Neem je tijd en uit je emoties met eerlijkheid.

 

Let deze week op het getal 18.

 

Waterman – Zwaarden Drie
Deze week kom je even in een dal terecht. Het leven gaat niet altijd over rozen en het is normaal om hoogte- en dieptepunten mee te maken. Je bent hier niet alleen in. Je hart is gebroken, en hier word je erg onzeker van. Het kan zijn dat er een einde is gekomen aan een relatie of dat er een hoofdstuk in je leven is afgesloten waar je het moeilijk mee hebt. Weet dat je sterk genoeg bent om hier mee om te gaan en om dit ook weer te overkomen. Ook jij bent maar een mens, gun jezelf wat tijd om bij te komen.

 

Let deze week op het getal 16.

 

Vissen – Kelken Twee
Deze week gaat de focus liggen op je relaties. Het kan zelfs zo zijn dat er iemand op je pad gaat komen die jou volledig aanvult. Vergelijk het een beetje met yin en yang. Wederzijds respect is belangrijk en is ook zeker aanwezig. Je gaat nu kijken of je dit ook terugkrijgt van de bestaande relaties die je hebt met andere mensen. De energie om je heen is verder goed en zorgt alleen maar voor positiviteit. Tip: vergeet jezelf niet te behandelen met de compassie en liefde die je ook van anderen zou verwachten.

 

Let deze week op het getal 12.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com