De miljoenenbruiloft van lady Kitty Spencer

 

Dolce & Gabbana, couture, een echtgenoot van 62 en een afwezige vader.

Zo’n huwelijk uit een boekje was het. Een waar Tatler en Hello nog lang, heel lang uit zullen putten. Lady Kitty Spencer trouwde, het nichtje van Diana en de dochter van Charles Spencer.

 

Even over Kitty

Ze is de dochter van Charles Spencer en een regelrecht nichtje van Diana.

 

Lees hier negen dingen die je vast niet wist van Lady Di.

 

Ze is model en staat ingeschreven bij Storm Models en is de spokesperson van Bvlgari en Dolce & Gabbana. Dat verklaart de parade aan ‘alta moda’ pareltjes die Kitty tijdens de plechtigheden droeg en die allemaal, couture tenslotte, speciaal voor haar gemaakt waren.

 

Met wie trouwt ze?

Met Michael Lewis, een Zuid-Afrikaanse zakenman (goed voor negen nullen op zijn spaarrekening) die lang geleden naar Londen verhuisde en daar trouwde en drie kinderen kreeg. Hij is 62. Dat ook.

 

Waar trouwden ze?

In Rome, de stad van de liefde. Nu leiden er vele wegen naar Rome, maar die van Althorp naar Rome was blijkbaar opgebroken want Charles Spencer, de vader van Kitty, was afwezig. Hij postte vrijdag nog wel een foto op Instagram van zijn landgoed, dus echt warme gevoelens werden niet naar Rome overgebracht.
 

Waar sliepen de gasten?

In Hotel de Ville aan de Spaanse Trappen. Op hun bed wachtte een rieten tas met daarop het woord ‘baci’ geborduurd en gevuld met allemaal luxe cadeautjes. De ceremonie zelf was in Villa Aldobrandini.

 

De details, de luxe, alles

De servetten waren geborduurd mte de initialen van het happy couple. Kitty had een keur aan couture klaarliggen met als meisterstuck natuurlijk de Victoriaanse hooggesloten trouwjurk van Dolce & Gabbana’s Alta Moda divisie.

 

Wie waren er?

Nou, de moeder van Elon Musk bijvoorbeeld, waar ik meteen een fanclub voor wil oprichten want de epitomy of cool, zoals de Engelsen zeggen. Idris Elba en zijn vrouw, Pixie Lott en vele, vele anderen, zoals haar broers die haar naar het altaar begeleidden.

 

Saillant

Is dat haar vader niet aanwezig was bij het huwelijk. En dat hij niet per se warme gedachten naar zijn dochter en haar man uitstuurt kun je voorzichtig opmaken uit zijn Instagram-beleid. Niets felicitaties of een  mooie foto van de bruid, maar wel een kiekje van Althorp van de dag voor het huwelijk.

 

Trouwens, trouwens, deze vader Charles wees ooit zo verwijtend naar prins Charles vanwege het bedrog jegens Diana, maar zelf had hij ook tijdens zijn huwelijk met de moeder van Kitty een affaire met een journaliste,  wat leidde tot eetproblemen en drugs- en alcoholmisbruik van zijn echtgenote. De moeder van deze Kitty, dus.
 

Afijn, een kwestie van weken voor we meer weten. Laat daar de Engelse speurneusjes maar op los.

 

Ik wens de duifjes in ieder geval een mooi, couture covered, huwelijk toe.

 

Meer lezen over de royals? Lees hier over William, Harry en drie topmodellen.

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach