de meest hilarische kerstblunders

 

Iedereen heeft ze, maar je durft ze lang niet altijd met een ander te delen. Kerstblunders.

 

 

 

Hilarische gebeurtenissen die je nooit meer vergeet. En anderen ook niet. Wat jammer nou..

Maar je hebt iedere kerst wel weer een goed verhaal om te vertellen. Ik heb eens een beetje om me heen gevraagd en dat leverde een prachtig lijstje op met de meest hilarische en gênante momenten.

 

De mooiste kerstblunders om nooit te vergeten.

 

 

 

Tijdens het voorgerecht hoorden we een enorme klap in de keuken. De ovenschaal waar de Yorkshire pudding in zat was ontploft. Volgende keer eentje van ovenbestendig materiaal gebruiken dus… – Daphne

 

Mijn Takkie had heel vroeg op kerstochtend alvast de cadeautjes die onder de boom lagen opengemaakt. Inclusief die bonbons van Belgische chocolade. Dat werd een rondje dierenarts om zijn maag leeg te pompen… – Irma

 

De kat vond die vogeltjes in de boom er wel heel smakelijk uitzien. Wat een ravage kan zo’n poes aanrichten zeg… – Tanja

 

Toen we voor het kerstdiner bij m’n schoonouders zaten, haalden inbrekers ons huis helemaal leeg. Moet je de achterdeur maar op slot doen… – Claudia

 

Had ik de kalkoen eindelijk helemaal gevuld, paste hij niet in de oven. Maar goed, in stukjes was hij ook lekker… – Anke

 

Ik wilde een goede daad verrichten met de kerst en nodigde twee alleenstaande buurvrouwen uit. Geen wonder dat ze nooit bij elkaar op de koffie gingen. Ze hadden al jaren ruzie en ik zat beteuterd tussen twee zeer zwijgzame dames… – Ellen

 

In de stress riep ik boos dat ik helemaal geen zin meer had in het kerstdiner bij mijn zwager. Wat mijn vierjarige zoontje vervolgens aan het kerstdiner hardop vertelde aan iedereen die het horen wilde… – Marriëtte

 

De nieuwe vriendin van mijn broer werd na een paar wijntjes wel heel erg jolig. Mijn zwager schaamde zich rot. We hebben haar daarna nooit meer gezien… – Olga

 

Mijn schoonvader wilde graag een groot stuk vlees op de BBQ klaarmaken. De mouwen van zijn jas vlogen in de fik en binnen de kortste keren zat hij op de eerste hulp… – Wendy

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit