De Malediven maar dan in Europa

stella island luxury resort

 

De Malediven staan al járen bij mij op de bucketlist. Bij velen, denk ik, want die eilandengroep heeft toch iets magisch.

 

 

 

Het straalt iets van ultieme luxe uit, het is zo tropisch en (naar het schijnt) bijzonder mooi. Maar: ook bijzonder duur om er te komen. Om over de duur nog ervan maar niet te spreken, want je moet heel wat vluchten afleggen om er te komen. Het paradijs op aarde is trouwens veel dichter bij huis. Vergeet die Malediven dus maar; een retourtje Kreta is wat je moet boeken. WHUT.

 

Stella Island Luxury Resort Kreta

 

Daar vind je namelijk het Stella Island Luxury Resort en dat ziet er niet normaal zo mooi uit. Sowieso het eerste pluspunt: het is een adults only-hotel. Nu vind ik de kids van mijn vrienden heus wel heel leuk en gezellig, maar zelf heb ik er geen en ik kan prima op vakantie zonder. Sterker nog, dat lijkt me heerlijk.

 

Stella Island Luxury Resort Kreta

 

Check éven deze overwaterbungalows. Een hangmatje boven het water. Zo het zwembad in duiken vanaf je terras. Daarnaast zijn er vijf (!) restaurants, is er een spa, meerdere bars en een heuse ‘party garden’. Sorry, maar dit klinkt toch hemels? Sinds ik op Jamaica ben geweest (ook een paradijsje trouwens) ben ik toch wel fan geworden van all inclusive-concepten, en daar ga ik deze zeker aan toevoegen. Ik ben wel toe aan vakantie en ik wil hierheen. NU. Vergeet die Malediven. Dit is beter.

 

Stella Island Luxury Resort Kreta

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer