Deze Woensdag Windag mag ik zelfs drie keer een superluxe prijs weggeven die je zeker mee wilt nemen in je vakantiekoffer. Nou maak ik je zeker wel nieuwsgierig hè? 

 

 

 

Als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat het vaak ook, en dat geldt zeker voor huidverzorgingsproducten. Want wie wil er nou onzin uit een potje op haar gezicht smeren? Je wil juist dat het écht iets voor je huid doet en dat hebben ze bij QMS Medicosmetics heel goed begrepen.

 

Het bedrijf werd in de jaren ‘80 opgericht door de gerenommeerde Duitse chirurg Dr. Erich Schulte en hij wilde de doeltreffendheid van huidverzorgingsproducten te verbeteren op basis van wetenschappelijke logica in plaats van fabeltjes. ‘Science, not miracles’ werd de missie in ieder product dat zij maken.

 

Zo worden alleen formules die daadwerkelijk het verschil maken toegevoegd aan hun collectie die zich richt op de huid van vrouwen zoals jij en ik. Waar net een beetje extra’s nodig is, en dat krijg je met de unieke QMS collageen-verbeteringstechniek in deze fantastische Luxury Travel Set ter waarde van €124 die zo in je vakantiekoffertje past.

 

Dit wil je hebben hoor, want dit zit er allemaal in:
– Collagen System 3-Step Routine Travel Size
– Deep Gentle Cleanser
– Hydrating Boost
– Antioxidant Day & Night Cream
– Power Firm Mask
– QMS Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum

 

 

Zo heb je de uitgebreide verzorging altijd bij de hand en ziet je huid er ook op vakantie fris en stralend uit. Ik mag er drie weggeven dus ik zou maar snel een mailtje met je adresgegevens sturen aan winnen@franska.nl.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit