De Lidl verkoopt nu een tafel-BBQ

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: De Lidl heeft nu een BBQ tafel.

 

 

Geen gerommel meer met kleine aluminium wegwerp BBQ’tjes maar gewoon een fatsoenlijke BBQ die je gemakkelijk mee kan nemen naar elk tuinfeestje en picknicks in het park; klinkt ideaal toch? Zo’n handige to-go BBQ verkopen ze nu bij de Lidl.

 

Zet die BBQ maar aan hoor, want op deze handige compacte houtskool-BBQ maak je de lekkerste gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een met Snickers gevulde baby-ananas of Pork Belly. Allebei crazy lekker en helemaal niet moeilijk te maken.

 

 

Ready voor een nieuw BBQ-seizoen

Deze kleine BBQ neem je door z’n formaat makkelijk overal mee naar toe. De BBQ heeft een ruim bakoppervlak om op te grillen, een vetopvangbak én ventilatie wat ervoor zorgt dat ‘ie snel is opgewarmd en dat de mensen naast je niet de tent uit roken. Handige tas erbij en jij bent helemaal klaar voor een nieuwe BBQ-seizoen!

 

 

De Emerio houtskool-BBQ is nu voor €59,99 te koop bij de Lidl. Snel bestellen hoor, want voor je het weet zijn ze uitverkocht!

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav