De Lama’s komen met alternatief voor The Passion

 

The Passion gaat morgen helaas niet door, maar dat was al bekend. Wel flink balen natuurlijk.

 

Dat vond cabaretgroep De Lama’s ook en die komen met een alternatief. Het verhaal van Jezus zal dus toch nog worden verteld. Hoe dan, zonder de coronamaatregelen te overtreden? Door een beetje inventief te zijn: alle personages worden gespeeld door poppetjes op satéprikkers. Kijk, zo simpel kan het af en toe zijn.

 

De Lama’s (Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Tijl Beckand) hebben zelf alle stemmen ingesproken en ingezongen. Maar zij zijn niet de enige bekende gezichten die we zullen zien op de prikkertjes. Gordon heeft een bijrol te pakken, ‘Andrézus’ Hazes, ‘Petrus’ R. de Vries, Bridget Maasland (kan alleen maar genieten worden in combinatie met Dré natuurlijk) vertolken de hoofdrollen.

 

Verder zijn Frenkie de Jong, NikkieTutorials, Arjen Lubach, Jort Kelder en Jandino Asporaat de apostelen. Zoals we van De Lama’s gewend zijn wordt het niet een droevig of al te serieus verhaal, maar zal er vooral veel te lachen zijn. Nu al zin in. Morgen om 12.00 uur staat ie online, op hun YouTube-kanaal.

 

Dat YouTube-kanaal is sowieso een aanrader, want hun Quarantaine TV-afleveringen zijn hartstikke leuk. Zijn we wel even zoet mee.

 

Beeld: YouTube

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer