Onze columnist opereert undercover en ontfutselt mannen de échte waarheid over het daten. Deze week vertelt Juvat over zijn angst voor pandapunten.

 

 

Ehm… ik werd nogal onzeker van haar. Ze leek me hartstikke leuk hoor, dat wel! Maar ze vertelde zó vaak over haar “pandapunten”, dat ik als de dood was om haar teleur te gaan stellen.

 

Weet je wat dat zijn, pandapunten? Nou, dat komt letterlijk van de pandaberen. Panda’s hebben namelijk maar één keer per jaar seks, en dat moet dan precies gebeuren in de drie tot zeven dagen dat een pandavrouwtje vruchtbaar is. Een bijna hopeloze situatie dus, als je droomt van een groot gezin. En het is dit jaar in Rhenen dan ook hartstikke mislukt. De bouw van de kraamkamer kan daar dus weer even worden uitgesteld.

 

Nee, niet dat seks natuurlijk altijd gaat om kinderen maken, maar bij de panda’s is dat dus wel het geval. En daarom komt bij hun dan ook de term pandapunten vandaan. Grappenmakers hebben ooit bedacht dat je voor elke maand dat je geen seks hebt een pandapunt krijgt. Op zich wel geinig gevonden, vind ik. Maar mijn date zat dus zó te mopperen over haar pandapunten, dat ik steeds maar weer moest denken aan die dierentuin. En ik zat me daardoor ook nog plaatsvervangend te schamen.

 

Ja, ik bedoel… Word je als (panda)vrouw dus uitgehuwelijkt, bouwen ze meteen een miljoenenvilla voor je, maar op het moment dat het er dus op aankomt, doet zo’n kerel dan niks. Dat is toch een gênante vertoning? Tenminste, dat vind ik als viriele vent! En ik voel me door mijn viriliteit ook erg sterk verbonden met alle mannelijke soorten op aarde, maar voel dus ook meteen de schaamte als ik een vrouw hoor mopperen over haar “tekorten”. Gek, hè?

 

Terwijl ik haar echt niet wilde trouwen, hoor. Noch was ik van plan om een miljoenenvilla voor haar te gaan bouwen.

 

Maar ik moest er ook weer niet aan denken dat ze mij zou gaan beschuldigen van het oplopen van haar pandapunten. Snel maar op zoek naar een andere date dus. Want hier kon ik me niet zomaar bij “neerleggen”! Hahahaha.

 

 

Juvat’s naam is vanwege privacy gefingeerd.
Zijn echte naam is bekend bij de redactie.