De beste kerst­cadeaus voor je schoon­dochter onder de 30 euro

 

Als je zoon vlak voor de kerstdagen voor het eerst met zijn nieuwe vriendin thuiskomt kan dit voor nogal wat stress zorgen. Want wat moet je die jonge vrouw die je nauwelijks kent nou geven?

 

Geen probleem,Franska.nlto the rescue. Er zijn bepaalde dingen die altijd goed zijn. Wat fijne pantoffels van Hunkemöller bijvoorbeeld, of een mooie haarband van &Other Stories. Kijk hieronder maar snel mee. Allemaal onder de dertig euro, dus betaalbaar én leuk. Nu maar hopen dat zij óók zo leuk is tijdens haar eerste kerstdiner met de familie, en dan is het leven weer goed. Veel shopplezier. 

 

 

1. Recepten journal, Moleskin, €29,90  2. Douchegel, Rituals, €8,50 3. Pantoffels, Hunkemöller, €17,99 4. Stadprint, WIJCK, €9,90 5. Goudgele kandelaar met buizen, Zara, €22,99 6. Fruitige bath bomb, Lush, €19,99 7. Oogschaduwpalet, &Other Stories, €29,00 8. Groene haarband, &Other Stories, €25,00 9. Bruine fles van 100% gerecycled glas in organische vorm, Zara, €29,99

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn