De 7 leukste borden over mondkapjes in restaurants

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: de 7 grappigste borden over mondkapjes in restaurants.

 

We kunnen denk ik allemaal wel stellen dat mondkapjes alles behalve prettig zitten. Het is warm, jeukt en zit irritant. Maar, we helpen elkaar ermee dus doen we het. In Nederland hoeven we ze gelukkig niet op in cafés en restaurants. In Amerika daarentegen wel. En dat levert hilarische borden op.

 

Laatst schreven we al over de Starbucks barista die een fooi kreeg van 90.000 euro omdat hij een vrouw zonder mondkapje weigerde te helpen. Nog voor hij uit kon leggen waarom, werd ze al woedend. En hij was niet de enige. Sommige plekken krijgen zelfs haatmail. Alleen maar omdat ze de regels naleven. Bizar.

 

Daarom laten sommige bars en restaurants een bord voor hen spreken. Zo hoeven ze het zelf niet steeds uit te leggen en in discussie te gaan. En aangezien niets je boodschap zoveel kracht bijzet als wat humor, verzamelen we hier de leukste:

 

 

Door: Redactie FavorFlav