De 5 leukste herfstjassen

 

Om heel veel redenen houd ik van de herfst.

 

 

 

Om de kaarsen, om de donkere avonden, om de uitgeholde pompoenen, de Mont d’Or en de Amarone, om dat shotje Caramel Seasalt Baileys dat Daan op kantoor in mijn cappuccino kiept, maar ook heel erg om die zachte knuffeljassen waar je mee door de bossen struint. Deze van Marc Cain wil je de hele dag dragen, zo comfortabel, knap en verrukkelijk zijn ze.

 

 


Mantel van Alpacamix, €899,- Marc Cain

 

1. Mantel van alpacamix
Zacht als een deken, super stijlvol en oh zo aaibaar.

 

Stijlvolle wollen cape, €799,- Marc Cain

 

2. Wollen cape
Als iets ‘aan de hand’ is dit najaar, is het de cape. Ik houd van capes, altijd. Het is het perfecte in between seasons-jasje dat je ook even aantrekt als je bij vrienden op de veranda voor een haardvuurtje zit of als het net even iets frisser is. Het laat ruimte voor de rest van je outfit, is lekker wijd en comfortabel en gewoon knap en hübsch en modisch. Kijk even naar de afwerking van dit exemplaar. Wil je.

 

Pluizige patchworkmantel, €499,- Marc Cain

 

3. Pluizig patchwork
Als je deze jas draagt regent het complimentjes en oh, het is dat het corona is, maar anders had iedereen je willen aaien. Hij is knap en speels en zacht en niet standaard en gewoon alles wat je wilt deze herfst/winter. Ik in ieder geval wel. Iets met moeten en zullen en wel nu meteen.

 


Luxueuze mantel, €999,- Marc Cain

 

4. Klassieker
Deze jas hoort bij je garderobe. Net als de witte blouse, de perfecte jeans en een grof gebreid wollen vest. De camelkleur kan altijd en overal, van museumbezoek tot bruiloft en zal je nooit vervelen. En aan de foto zie je gewoon hoe zacht en comfortabel hij is.

 

Pluizige mantel van fake fur, €399,- Marc Cain

 

5. Schaapje schaapje
Kun je iets zachters en coolers bedenken dan deze jas? Ik ook niet. Double-breasted om je extra te beschermen tegen die ferme vlaag wind en met een heerlijke grote kraag om in weg te duiken.

 

Kun jij ook niet kiezen? Ik ook niet. Maar ik geloof toch dat ik voor jas 3 ga, jij?

 
Liefs,

May

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach