De 3 sterrenbeelden die heel veel seks hebben in quarantaine

 

Als je elkaar de godganse week door ziet en eigenlijk geen bal meer te bespreken hebt: geen zorgen. Dat overkomt de beste stellen momenteel

 

Quarantaine doet rare dingen met ons. Zo wassen we opeens onze haren nog maar één keer per week, zijn we opeens fanatiek aan het gamen op een Playstation en is het enige dat we online shoppen een sportlegging. Om in op de bank te liggen dus. Toch zijn er mensen die het een beetje heet houden in huis, en dat heeft alles te maken met je sterrenbeeld.

 

Want wanneer je geboren bent, dat bepaalt je karakter. En deze drie sterrenbeelden zijn dol op wat seks in tijden van quarantaine en thuis zitten, en doen het dan ook veel:

 

1. Schorpioen
De Schorpioen houdt van aanpakken en onderneemt zonder enige moeite actie. Ze willen graag en doen daar dan ook hun best voor. Weg met dat oude joggingpak, hop, nu in een charmante outfit in de verleidingsmodus. En dat werkt. Je hebt dan ook wekelijks, zo niet dagelijks, alle aandacht voor een vrijpartij. Uitgebreid is niet helemaal je ding: liever vaak en vlug dan eens per maand ene hele lange sessie.

 

2. Steenbok
Je bent één van de meest seksuele wezens van alle sterrenbeelden, ha. Daar zal je partner maar wat blij mee zijn. Je libido is eigenlijk niet zo gauw heel laag te krijgen, ook niet in quarantaine. Je vindt het wel lekker om veel tijd voor elkaar te hebben: uitgebreide etentjes, samen films kijken, samen op tijd in bed duiken en het hele weekend kunnen luieren samen… Je geniet er met volle teugen van, op seksueel gebied, dat je er nu meer dan ooit tijd voor hebt.

 

3. Ram
Ze zeggen wel eens dat de planeet Mars regeert over het sterrenbeeld Ram, en laat dat nou zorgen voor veel power en een seksdrive. Je wilt wel dus, hoe laat het ook is en welke dag het ook is. Je houdt je niet aan brave planningen van ‘een vluggertje in het weekend’. Welnee. Het mag van jou spontaan en wild. Je hebt veel seksuele energie en duikt met alle plezier de lakens in. Je voelt je helemaal tevreden als je vrijpartij weer is geslaagd en je partner en jij liggen uit te puffen.

 

En voor alle andere sterrenbeelden? Twijfel je toch nog? Niet doen. Wijntje erinen gáán met die banaan. Knapt ieder stel van op, juist nu.

 

 

Door: Tessa Heinhuis