deel 250

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Wat bezielt me?

 

Zal ik heel eerlijk zijn? Ik heb nu alweer spijt van dat daten. Hij zit er toch niet tussen. Ik begrijp niet wat me vrijdag bezielde. Paul heeft net de kleine Hendrik weer opgehaald, ons stoere hockeymeisje, met elkaar theegedronken, heel ontspannen.

 

‘Jij verdient beter dan deze treurwilg’

 

‘Zo van maak een keuze…’ Mis ik iets? Schrijft zij dát aan jou? Het moet niet gekker worden! Wees jij maar erg duidelijk, want aan de situatie zoals-ie nu is moet zo snel mogelijk op wat voor manier dan ook een einde komen. Djie, Tom, laat niet met je sollen! Je zit er tot je nek in en je verdient beter dan deze ‘ambivalente treurwilg’ (die vergeet ik nooit meer). En als je me na deze harde woorden niet meer aardig vindt, dan is dat maar zo…

 

En in godsnaam: laat dit gelazer je niet van je werk afhouden, want dat is op dit moment veel te belangrijk!

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen