deel 89

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Langs de lijn

 

Langs het voetbalveld? Ik dacht het niet! Zeker in Schoonhoven, want daar woont hij, gezellig samen met mijn plotseling van de aardbodem verdwenen final date Ruud. Van die andere kluivenduiker nog geen bericht na mijn zonnige zondagmiddagmail.

 
Ik had kantoor trouwens vanochtend gemaild dat ik deze week weer graag een dagje zou willen werken, willen ze dat niet omdat ze het zo druk hebben, ook volgende week niet, nou ja! Dan niet, ik toon mijn goede wil in ieder geval, meer kan ik ook niet doen…

 
Waarom zou je trouwens onder de tram lopen?

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen