Even een walletje wegwerken

 

Anita: Helemáál weg krijg ik ze niet, maar hiermee vallen die wallen echt veel minder op. Tip: zorg dat je altijd een concealer in je tas hebt zitten.

 

Ik was een weekendje weg, toen mijn concealer ineens op bleek te zijn. Op dat moment realiseerde ik me hoe groot het verschil is als je je opmaakt met of zonder concealer. Door een beetje concealer onder je oog aan te brengen, egaliseer je de huid en valt je wal veel minder op. Als je daarna met een sponsje wat poeder eroverheen aanbrengt, krijg je een mooier resultaat en blijft het langer zitten. Wil je zien hoe groot het verschil bij mij is? Kijk dan nu naar deze video.

 

 

Voor deze video heb ik gebruikt:
Clinique chubby in the nude foundation stick

MAC Studio Fix

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie portret: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs