3x trendy woonadresjes

 

Gelukkig hebben we ook dichter bij huis de mooiste (web)shops waar je fantastisch kunt shoppen voor je interieur.

 

Eclectic

Bij Couleur Locale vind je een mix van vintage en design, een unieke collectie van hebbedingen voor thuis of om cadeau te geven. De producten zijn vaak fairtrade en komen uit alle delen van de wereld. Reizen doen de eigenaren maar wat graag en met Couleur Locale koppelden ze dit aan die andere grote passie: interieur. Inmiddels zijn er twee conceptstores, in Antwerpen en Knokke, en kun je ook terecht op de webshop.

 

 

Hollywood Regency

Subtiel, vernieuwend, onconventioneel. Dat zijn de drie kernwoorden waarmee je het Nederlandse merk Pols Potten het beste kunt omschrijven. Al dertig jaar zorgen deze eigenschappen ervoor dat de producten van Pols Potten zich overal thuis voelen. Wat ook fijn is, is dat ze een ruim opgezette winkel hebben in Amsterdam. Even op je gemak wegdromen tussen alle te gekke objecten. Pols Potten, KNSM-laan 39 Amsterdam.

 

1 glazen flessen, set van 4 €247,50, 2 bijzettafel €185, 3 vaas €29,50, 4 Fluwelen stoel €299, 5 tafel met glazen blad €750.

 

 

Geen paard in de gang maar een zebra naast de bank

 

Animal

Er staat een flamingo in de kamer. Is dat gek? Nee. We gaan steeds meer back to nature. Naast dierenvellen en ingelijste vlinders verschijnen er nu ook exotische dieren in ons interieur. Maar dan wel graag legaal! De dieren van Taxidermy Amsterdam komen uit dierentuinen, natuurparken of van particulieren en zijn een natuurlijke dood gestorven voordat ze werden opgezet.

 

 

 

Heb je het filmpje dat Tamara op de beurs heeft gemaakt nog niet gezien? Kijk dan hier.

  

Hip & happening: Tamara van Gelderen weet daar alles van. Als fotostylist is zij altijd als eerste op de hoogte van leuke festivals, inspirerende modetrends en mooie producten . Gelukkig deelt ze dat met ons op Franska.nl!

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter