deel 88

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Re: Een voetballer…

 

Dat daten is echt fijn, ik heb nu ook weer zo’n leuke. Schrijven kan ze. Tast nog wel volledig in het duister wat betreft uiterlijk, maar what the heck! Minor detail. Morgenavond ga ik haar maar eens bellen. De saaie heeft zich weer afgemeld, had een andere date, waar ze ver mee gevorderd was en die ze nu even alle aandacht wilde gunnen. Prima, ik wist toch al niet wat ik met haar moest beginnen.

 
Dus je staat binnenkort op zaterdag langs het voetbalveld om het seniorenelftal aan te moedigen?

 
Heb geïnformeerd naar de gesynchroniseerde afwijzing van Sophie en Sabine. Het blijkt dat de dames in kwestie na twee weken een herinnering krijgen over mijn contactverzoek. Is een week later nog geen actie ondernomen, dan grijpen ze in.

 

Ik kan ze wel vragen om de dames nog even te stimuleren. Persoonlijk… Ik trek ze liever door. En ja hoor, vandaag 8.05 uur, een afwijzing van Jet, drie weken nadat ik haar heb aangeschreven.

 
Ik ga weer verder met de braindump. Alles wat ik in mijn hoofd heb op papier zetten, voordat ik eventueel onder de tram terechtkom. Ga je morgen trouwens weer werken?

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen