deel 87

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Een voetballer…

 

Even hoor. Net een uur gebeld met de ‘man van vrijdag’, fijn… Dat heb ik weer, ook altijd naar verlangd, een oud-profvoetballer, joepie! Ik weet het, de wegen naar mijn hart zijn ondoorgrondelijk, heb ik me net bevrijd van Joost, doe ik het vrijblijvend met een zwerver, hangt er plotseling een voetballer aan m’n fiets… Er is iets met me, nu ik de tweede helft van mijn relationele leven induik… We hebben dinsdagavond afgesproken om hier in de buurt iets te eten. Leuke man, leuke stem, genoeg gespreksstof, ook gelachen, ik maak me er absoluut geen zorgen over…

 
Nou ja, moeders is op dreef, terwijl haar arme kindje een beetje ziek is en buikpijn heeft. Ik ga nu naast haar liggen en haar handje vasthouden, dat houdt me wel met beide benen op de grond.

 
Wordt vervolgd…

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen