deel 82

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Beet!

 

Even kort: ik heb weer beet! Wel een man waar mijn hart een beetje sneller van gaat kloppen, kan ik je vertellen. Groot, stoer, goeie kop, het zou zomaar mijn type kunnen zijn. Ik heb hem net een foto gestuurd, dus het kan vriezen of dooien!

 
Was fijn bij mijn vriendin, Hendrikje heeft ook genoten van het gezelschap van haar drie jongens van de Kameleon, kortom: moet ik vaker doen, gezellig tot diep in de nacht kletsen met mensen die ik al meer dan twintig jaar ken. Even weg uit de twilight zone waarin ik me misschien wel iets te vaak opsluit de laatste tijd.

 
Nu nog even naar AH, Hendrikje wil cheese&onion-chips voor tijdens The Voice, logisch, Esther doet boodschappen voor het eten.

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen