deel 74

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom 

Aan: Charlotte

Onderwerp: Zo goed?

 

Net mijn eerste liefde een mail geschreven met als aanleiding dat ik die foto niet heb kunnen vinden, daarnaast alleen maar over mezelf geschreven: wat ik heb meegemaakt deze week, over het eten bij mijn moeder, de foto’s en dat ik nog even wat mailtjes moest afwerken (deze dus, druk druk druk, even ertussendoor), en… niet informeren naar haar. Is deze goed volgens de deskundige? Ben benieuwd naar haar reactie.

 

Dat wegmijmeren in die gedichtenbundels, je hebt er nu de tijd voor, dus waarom niet? Overigens, hoe lang kun je nog van deze situatie genieten? Beginnen ze op kantoor al te drammen over wanneer je terugkomt?

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen