deel 73

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte 

Aan: Tom

Onderwerp: Gaat dus niet goed

 

Zie je wel, mijn critici hebben gelijk: het gaat nog helemaal niet goed met me, als jij me zelfs niet meer begrijpt! Nee, ik bedoel Willem. Kijk, ik vrij natuurlijk niet met iemand waar ik écht geen bal aan vind. Het is niet volkomen ‘liefdeloos’, we zijn op het moment gewoon twee drenkelingen die af en toe op elkaars vlot terechtkomen, we willen allebei niet dat het een big deal wordt, maar het leven kan raar lopen, dat bedoelde ik.

 

Ik kom je trouwens niet verzorgen als je jezelf begint te verwonden, er zijn grenzen… Eens even kijken: heeft zij jou voor het laatst een mail gestuurd en heb je daar niet op geantwoord? Een luchtig mailtje kan natuurlijk best, gewoon wat babbelen, vraag wellicht of ze over een week of twee (eerder heb je géén tijd!) bij je komt eten, desnoods als de kinderen er zijn, zoiets onschuldigs. Dat vind ik wel goed.

 

Heb ik weer, vond ik tussen de ziektekosten een dichtbundel van een goede oude vriend van me (hij is inmiddels 75), ik natuurlijk lezen, veel over het strand, de rest van zijn bundels uit de kast getrokken en nu gebeurt er dus weer niets nuttigs.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen