deel 72

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom 

Aan: Charlotte

Onderwerp: Draad kwijt

 

Ik ben de draad even kwijt hoor. Als je schrijft: ‘En als we gaandeweg wél om elkaar gaan geven, dan is dat ook prima. Gaat dat dan over Willem of over Joost?

 

Ja, ik heb Suzanne een brief geschreven, eerlijk, open en vooral stimulerend. Charlotte, hoe naar het ook was, weet je dat ik het eigenlijk best wel fijn vind dat ik weer alleen ben? Overleg over kinderen, ja. Al het andere overleg moet je absoluut voorkomen. Het werkt bindend en je bent juist uit elkaar. En zakelijk afronden moet ook, zodat daar het overleg ook weg is.

 

Nee, ik heb nog niets van mijn eerste liefje gehoord. Shit. Wanneer mag deze jongen van mevrouw zijn begeleidster weer een poging wagen? Bij ons is het ook bijna een week, maar ik was niet van plan om dat een maand te laten worden. En langer dan een maand, dan denk ik dat ik in een automutilatiefase terechtkom.

 

Goed, nu even boodschappen doen en naar het postkantoor. Dan naar mijn moeder, jeugdfoto’s uitzoeken voor de verjaardag van DJ. Leuk, misschien vind ik in haar archief wel een foto van mijn eerste liefde en mij. Ik kan me er eentje herinneren.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen