deel 71

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte 

Aan: Tom

Onderwerp: Dinsdag, pfff

 

Ik kom graag bij je eten, zeg maar wanneer.

 

Gisteravond veel kritiek gehad van weer een andere vriendin, die vindt dat ik stom bezig ben en denkt dat ik in the end heel treurig zal worden van dit gedoe met Willem, omdat het hier dus helemaal niet om gaat in het leven en ik een té emotioneel wrak ben om dit nu aan te kunnen. Ja, zij heeft makkelijk praten, met de leukste man ter wereld. Weet zij hoe het voelt? Nee dus. Het is misschien geen doorsnee-oplossing, maar het is in ieder geval minder verwarrend dan met Joost. En als we gaandeweg wél om elkaar gaan geven, dan is dat ook prima.

 

Vandaag hebben Joost en ik een week geen contact, een mijlpaal. Het voelt beter dan ik had verwacht, het is ook makkelijker dan ik dacht. Op naar de twee weken en dan naar een maand, verder kan ik nog niet denken. Ik huil niet meer (alleen als ik ‘Afscheid nemen bestaat niet’ hoor, zoals vijf minuten geleden).

 

Heb je gisteravond nog een mail aan Suzanne geschreven? ‘Gewone’ misverstanden in combinatie met oud zeer kunnen de boel inderdaad weer aardig oprakelen. Wat moet je wel overleggen en wat niet, terwijl je ondertussen afstand moet nemen? Precies een jaar is ook nog helemaal niet zo lang, dan zit er nog veel redelijk aan de oppervlakte. Volgens mij duurt het wel een paar jaar voor je een scheiding écht achter je kunt laten, zeker als er kinderen zijn. Vertel haar in ieder geval dat ze het goed doet, Tom, want dat is belangrijk.

 

Doe wat je moet doen, ik hoor je wel (of niet en dat maakt ook niet uit). O ja, hoe is het met je eerste liefde? Heb je de boel een beetje onder controle?

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen