deel 70

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom 

Aan: Charlotte

Onderwerp: Geen Joost

 

Lijkt me een uitstekend idee: jij kan schrijven als geen ander, je vriendin kan tekenen als geen ander en Hendrikje kan een brilletje dragen als geen ander. Dus wat let je? Ik word nu wel heel nieuwsgierig naar je dochter.

 

Ik ben geen Joost, wil ook absoluut niet mee vergeleken worden, oké! Wel heb ik nog meer van die grappen, maar die bewaar ik wel tot je eindelijk een keer de neiging hebt om hier te willen komen eten of zo. Is dit een impliciete uitnodiging? Jazeker.

 

Het laatste wat ik denk is trouwens dat je een sloerie bent. De geneugten des werelds, zijn de geneugten des werelds. That’s reality. Hoe en wat, met wie en waar, als jij maar jij blijft. En jij bent jij.

 

Ik zit nu een beetje aan te hikken tegen een mail die ik Suzanne beloofd had. We hadden vorige week een onnodig misverstand waarbij een hoop oud zeer naar boven kwam. Ik had namelijk het gevoel dat ze in mijn agenda aan het schrijven was, en ik haperde, op mijn manier. Het is nu weer rustig, maar ik wil toch wel een paar dingen aankaarten.

 

Volgende week ben ik, zoals het er nu uitziet, veel de stad uit, zeker weten doe ik het nog niet. Het lijkt me een gezellige afsluiter om na zo’n dag met jou de kroeg in te gaan. Maar ik moet ook mee kunnen gaan met alles loopt, dus ik bel je zodra ik meer weet.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen