deel 69

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte 

Aan: Tom

Onderwerp: Altijd subtiel

 

Filmpje ontvangen (downloaden duurde bijna een half uur, ik dacht welke gek stuurt me wat?) en natuurlijk heb ik er ook om gelachen! Mannen, altijd subtiel! Je begint een beetje op Joost te lijken, die stuurde me ook regelmatig de flauwste grappen, volgens mij zijn de meeste echt mannenhumor. Helaas heb ik ook die gewist in mijn ijver om hem te verbannen, dus ik kan je er niet blij mee maken. Stom eigenlijk, zeggen ze niet altijd: ‘behoud het goede’?

 

Net mijn kind als prinses geschminkt en samen met haar het plan opgevat om een kinderboek te gaan maken met de titel: ‘Hendrikje krijgt een bril’. Misschien wel een goed idee, Hendrikje en ik bedenken het verhaal en een vriendin die kunstenares is, maakt de tekeningen, wat denk je?

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen