deel 68

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte 

Aan: Tom

Onderwerp: Maandag

 

God, wat is het weer ontzettend januari! Al die regen, geen flikker aan en ik kom tot niets, behalve een beetje mailen. Nou ja, maakt ook niet uit, want ik moet ten slotte op doktersvoorschrift ook helemaal niets hoeven/moeten/willen.

 

Onbegrijpelijk dat ik al die jaren zonder seks heb geleefd, dat ik het gewoon verdrongen had, zonde ook. Willem is trouwens vreselijk, ziet eruit als een zwerver, lang haar, ongeschoren, gaten in zijn schoenen, geen winterjas, wil je nog meer weten? Als we praten (doen we soms echt wel), gapen er geen gaten, maar kraters. Hij is werkeloos, zit volgens mij tot over zijn oren in een heftig circuitje met krakers, waarvan ik niet eens weet dat het bestaat etc. Maar au fond is hij gewoon keurig afgestudeerd, intelligent, beschaafd, aardig, dus helemaal wezensvreemd is hij me niet. Ik hoef ook verder niets van hem, wil hem niet in bad stoppen, naar de kapper sturen, bijvoeden of op het rechte pad brengen. Dat is nieuw voor me, want ik ben wel het type van de ‘kom maar bij mama’-projecten. No way dit keer, het is prima zo, geen gezeur of gezucht, geen claims, waarschijnlijk houdt het vanzelf weer op. En tot die tijd…

 

Mijn vriendin van 1.85 m en ik zijn trouwens volstrekte uitersten. In de eerste plaats is zij dus lang en heel slank. Verder is ze wereldkampioen in het zichzelf beschermen en ik dus niet. Ze kijkt toe en zou misschien weleens willen dat ze iets van mijn onstuimigheid had en ik benijd haar soms om haar terughoudendheid. Toevallig hadden we het daar gistermiddag op het strand nog over. Ze begrijpt niet hoe ik het allemaal doe, maar ze keurt het niet af en dat is prettig. We hebben inmiddels in alle openhartigheid al heel wat stormen doorstaan, hard gehuild en vreselijk gelachen, potten thee gedronken en flessen wijn geleegd. Nymfomane vriendinnen heb ik uiteraard niet in de aanbieding.

 

Jeetje, half twee alweer, wat een kansloze dag is dit. Ik neem me nu heilig voor om me morgen op mijn bakken vol achterstallige administratie te storten. Zullen we volgende week afspreken?

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen