deel 66

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte 

Aan: Tom

Onderwerp: Schandalig maar wel lekker

 

Nog even een biertje voor ik ga slapen, want over onstuimig gesproken…. Mijn vage vriend Willem belde vanavond toen ik net thuis was: of hij even langs zou komen. Goed hoor. Wij zijn écht vreselijk en schandalig samen, we praten ook nauwelijks, gaan meteen op ons doel af en nu is hij weer weg. Dit kán toch eigenlijk niet (maar het is volgens mij erg goed voor een mens).

 

Op die ‘maar’-date ga ik helemaal niet in en die andere man heeft me een afwijzing gestuurd, dus… Nu ga ik ook slapen, moet ineens denken aan dat vreselijke liedje van Benny Nijman: ‘want een vrijgezel die gaat pas slapen als ie al zijn zinnen heeft geblust…’ Dat is vanavond in ieder geval het geval, misschien ben ik gewoon een sloerie, maar dan toch wel een leuke, hoop ik.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen