deel 65

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom 

Aan: Charlotte

Onderwerp: Afpoeieren

 

Nou, misschien voortaan maar wat beter afpoeieren, dus. Of gewoon niets van je laten horen á la Jet, Sofie of Petra. Of een slijmbrief schrijven dat je bij nader inzien, na het herlezen van zijn profiel, toch denkt dat jij en hij niet voor elkaar gemaakt zijn. Iedereen heeft wel iets leuks, maar als dat ‘maar-gevoel’ er is, denk dan maar ‘ja… maar’ en maak het ‘nee’. Scheelt een hoop tijd. Geheid dat je een leuke mist, maar die zou anders toch maar weer een tijdelijke inbreuk op het dagelijks leven zijn geweest.

 

Die vriendin van jou is ook een lekkere. Alsof het leuk met elkaar daten, mailen, praten, drinken, elkaar ondersteunen en elkaar mogen, voldoende voedingsbodem is voor een stabiele monogame en onstuimige relatie. Is zij degene die je laatst hebt geïntroduceerd in de wereld van het internetdaten? Zo ja… wil je haar ook verwittigen dat er net even meer bij moet komen kijken?

 

ik sla net mijn agenda om. Staat er op vandaag ‘Hai Daddy, xxxx Josefien…’ Word ik daar warm van of niet? Ik ga nu slapen op deze persoonlijke noot.
Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen