deel 64

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte 

Aan: Tom

Re: Uw inschrijving

 

Ik kreeg meteen weer een mail van een meneer die ik in eerste instantie afgepoeierd had met mijn standaardsmoes, maar die wel wilde wachten tot ik klaar was met mijn avontuur. Wat moet ik daar nu weer mee?
 
‘How to lose a guy in 10 days’ heb ik al gezien, maar je denkt toch, hoop ik, niet dat ik het zo van eieren gemaakt heb, hè? Integendeel kan ik eigenlijk wel zeggen, maar ook dat werkt dus niet.
 
Heerlijke dag gehad op het strand, het was goddelijk weer, geen wind, lange wandeling en zelfs in het zonnetje geluncht op een terras! Helaas duurde de terugweg twee uur(!), vanwege omleidingen en, oké, ook omdat we telkens de verkeerde weg namen, waardoor we hopeloos klem kwamen te zitten in Zandvoort en de kunstbeurs gemist hebben. Toen maar even een biertje gedronken in de Jordaan en een belangrijk gesprek gehad over het leven met Esther. Ook over jou verteld en over onze intensieve mailwisseling, zij vraagt zich af waarom we elkaar dan toch niet leuk vinden!
 
Natuurlijk woekert ze door je kop. Zo eenvoudig is het niet, op de rem trappen maar ondertussen veel meer willen. Even op je tanden bijten, Tom, voor het beste resultaat!

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen