deel 6

Charlotte & Tom

Barbara, die eigenlijk Charlotte (39) heet, en Tom (47) zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Re: Heel leuk

 

Ik lees je mail net, veel te laat, ik heb ‘m ook niet meer echt recht. Een waanzinnige avond met de kinderen gehad, meiden swingen, met Teun diepe gesprekken gehad over instortende meteorieten. Ik schrijf je morgenochtend verder en meer.

 

Slaap lekker, ik zeker,

 

Tom

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Heel heel leuk…

 

Hoe was je damesdiner? Heb je een kater? Ik maak me eigenlijk niet zo’n zorgen over onze ontmoeting. Ik heb twee vorige dates gehad, hartstikke leuk mee gemaild, maar toen we foto’s uitwisselden, bleken we niet elkaars type. Omdat het in beide gevallen een leuk contact was, hebben we elkaar toch ontmoet. Was erg gezellig. Zoals je al zei: die borrel kunnen we zeker drinken. Maar ik heb een licht voorgevoel dat het met de typekwestie wel verrassend mee zou kunnen vallen. Er is bij mij iets, misschien wel mannelijke intuïtie, als die mocht bestaan (of is dit echt die schijnbare tegenstelling?).

 

Doet me goed, zo’n avond met mijn kinderen, daar krijg ik weke ogen van

 

Gisteren lang nagetafeld met de kinderen, de meiden hebben lekker staan dansen. Met Teun de discussie over hoe groot de meteoriet was die de dinosaurussen deed uitsterven, en of het nog een keer zou kunnen gebeuren. Doet me zo goed zo’n avond, ik krijg er echt af en toe weke ogen van. Gewoon van geluk. Alle shit achter de rug, de kinderen zitten goed in hun vel en hebben de scheiding geaccepteerd. Alles met mijn ex goed afgerond, ik krijg die opdracht na ruim een jaar geduld te hebben opgebracht, en dan dien jij je ook nog aan… Als je dan die meisje lekker ziet swingen, dan komen de tranen wel.

 

Vorige week heerlijk weer eens in mijn eentje naar Love Actually gekeken. Alleen maar over liefde en verliefd worden. Heel grappig, maar ook met een traan. En daar schaam ik me niet voor.

 

Als het wat wordt tussen ons, denk ik dat het met de kinderen wel los zal lopen. Zowel Willemijn als Josefien zijn heel sociaal naar jongere kinderen toe. Teun zal het een zorg zijn.

 

Volgende weekend ben ik bij mijn moeder, ik kom pas maandag terug. Het zou dan kunnen, maar heb je echt geen gaatje, morgen of overmorgen? Zo niet, dan doen we het volgende week, maar als het zou kunnen…

 

Tot snel, heel lieve groet,

 

Tom

Lees hier de vorige aflevering

 Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen