deel 57

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte 

Aan: Tom

Onderwerp: Onenightstands

 

Of het verstandig is dat je je prille gevoelens hebt geuit? Als ik heel eerlijk ben vind ik je wel erg gefocust op het vinden van een nieuwe liefde. Het lijkt me het belangrijkste dat je niet haar praatpaal wordt, want volgens mij is dat dodelijk voor eventuele mooie gevoelens. Een nieuwe liefde moet spannend zijn.

 

Die onenightstands was maar een vraag. Het is mij de laatste twee jaar twee keer overkomen. De ene keer was het echt een foutje (die man trok de volgende ochtend eerst zijn sokken aan, als ik iets niet sexy vind!) en de andere keer was met Willem.

 

Als je te lang geen seks hebt, ga je de dingen volgens mij ook door elkaar halen. Ik heb geen idee hoe je het moet aanpakken, volgens mij is het ook iets wat je overkomt, tenzij je een professionele versierder bent, maar daar rennen zinnige vrouwen voor weg. Ik ken zo’n soepkip uit het café, die vertelde me ooit met droge ogen dat hij naar een workshop was geweest met als doel efficiënter leren versieren. Hij voegde er ook nog aan toe dat het rendement inmiddels vele malen hoger is, het lukt hem nu soms om meerdere vrouwen per week het bed in te praten…

 

Ik heb alle mails gedelete van Joost en mezelf gedelete en probeer hem met alle macht uit mijn systeem te krijgen. Dat valt om de dooie dood niet mee.

 

Morgenavond ga ik gezellig met een vriendin naar Javier Guzman in de Kleine Komedie en daarna maar weer eens zinloos het café in. Hendrikje is dit weekend bij Paul, dus ik kan zaterdag lekker aanklooien. Zaterdagavond heb ik een halve afspraak met Willem, maar met hem weet je het nooit, hij is niet zo communicado.

 

Ik ben van alle medicijnen af, want de antidepressiva sloegen niet aan, ik werd er (wederom) bloednerveus van, dus… wordt het niet eens tijd dat jij en ik weer een bier gaan drinken?

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen