deel 56

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom 

Aan: Charlotte

Onderwerp: The day after

 

Nou, die begon lekker. Eerst een ex die tussen de regels door de bezoekregeling probeert te veranderen. Mooi niet. Dus die heb ik even een duidelijke mail geschreven.

 

Vind jij het trouwens wel verstandig dat ik mijn prille gevoelens heb geuit? Het kan inderdaad het proces versnellen, maar haar aan de andere kant ook afschrikken. We hebben wel heel open over haar situatie gesproken. En ik heb daarbij mijn mening niet onder stoelen of banken gestoken.

 

Laten jullie meer met je sollen? Nee, de overeenkomst tussen jullie was/is dat jullie mannen troffen die geen duidelijke keuze konden maken. Dat is klote. En omdat je verliefd bent, ga je met jezelf sollen door argumenten aan te dragen om het ‘wachten’ te vergoelijken. Zij denkt inmiddels dat ze blijkbaar op mannen valt die geen keuzes kunnen maken. Een self-fulfilling prophecy?

 

The onenightstands. Dat is lang geleden. Toen ik student was zo af en toe, toen zestien jaar huwelijk, en nu, hoe doe je het ook al weer? Ik ben geen type dat alleen in de kroeg gaat staan en probeert oogcontact te krijgen. Dus?

 

Heb lekker geen reet gedaan vandaag. Morgen anders, eerst boodschappen doen, dan om elf uur een zakelijke afspraak, terug en gelijk in de auto om de kinderen op te halen, naar vrienden om een stukje in elkaar te flansen voor de vijftigste verjaardag van mijn beste en oudste vriend DJ (van die dingen waar ik zo echt niet goed in ben). Goed, even het beddengoed van de kinderen regelen.

 

Kus, Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen