deel 40

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Chatten en stalken

 

Nop nop knor, dus. Maar wel lachen. Ik was bijna een ordinaire stalker. Eentje heb ik zelfs twee keer verzocht om te chatten, werd wel weggeklikt, maar niet definitief. Ik kan haar nog steeds zien. Dus die zit nu vast mijn profiel te bestuderen, misschien wordt ze daar wakker van.
Is die vriendin van jou leuk en mijn type? Misschien moet je haar dan maar naar die ene Tom dirigeren. Zij mag het contactverzoek wel doen.
Mijn eerste vriendinnetje heeft vanmorgen gereageerd. Hartstikke leuke mail. Wil me zien, dus ik heb gelijk morgen voorgesteld. Nog geen antwoord op. It made my day.
Hoe is het met de kreupele? Heb je een beetje kunnen slapen? Goed nu effe lekker lezen en dan mogen we over uur weer aan de borrel. Je lijkt bijna wel een geheelonthouder: geen seks, geen drank… rook je nog?
Kus,
Tom

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen