deel 41

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Niet jouw type

 

Die vriendin van mij is (natuurlijk) heel leuk, maar niet jouw type en jij niet het hare, helaas, anders zou ik jullie met alle liefde koppelen, dat begrijp je…
Ik begrijp helemaal niet hoe dat in z’n werk gaat, dat chatten op die site, maar het zal wel, is die juffrouw nog wakker geworden van je profiel?
Wat leuk dat je eerste vriendinnetje gereageerd heeft.
Ik heb vandaag een off-day. Geestelijk én lichamelijk. Zodra ik mijn hoofd op mijn kussen leg, komt Joost spoken en ik krijg hem niet weg, wat ik ook probeer, ik ben vannacht zelfs in de vertaalde werken van de Franse filosoof Montaigne gaan lezen, ontzettend irritant! Hoe kom ik in godsnaam van die man af? Vandaag weer meer pijn en hoogzittende tranen.
Gelukkig waren mijn ouders er vanmiddag, mijn moeder heeft boodschappen gedaan met Hendrikje en we hebben net met z’n vieren bij mij op de hoek gegeten. Dat was gezellig en leidde me wel een beetje af, maar ik heb het gewoon helemáál gehad met alles, vind het maar een kleur- en uitzichtloze boel.

 

Natuurlijk mag ik wel een glaasje van het een of ander, heb ik net ook gedaan, anderhalf glas rode wijn (jeetje!), maar ik ben erg geschrokken van mijn dronken kop maandagavond, het is wel even welletjes. Roken kan ik nog steeds als de beste, je kunt jezelf niet alles ontzeggen, want mijn halve afspraak met Willem deze week moest natuurlijk ook al op de lange baan, terwijl ik daar altijd reuze van opknap, pffff, het gaat natuurlijk nergens over. Treuren om de een en dan vrijen met een ander…
XC

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen