deel 39

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Chatten

 

Ben benieuwd hoe het chatten je vergaat, ik ben daar na Atilla de Hun wel even van genezen. Volgens mij gaat het namelijk meestal al snel de verkeerde kant op, gadverdamme… Hij wilde heel rare dingen weten die ik in mijn onnozelheid gewoon over het hoofd zag en ik antwoordde serieus met degelijke verhalen… Hoe oud ben ik ook al weer?

 

Vanavond gezellig geborreld met een vriendin, dat wil zeggen zij witte wijn en ik ice tea light, en op internet gekeken voor zover dat kan zonder abonnement, want ze wil misschien ook gaan daten en ik ben inmiddels natuurlijk de ervaringsdeskundige.

 

Nu ga ik me opmaken voor de nacht, pilletje nemen en dan hopen dat het nu eens een keer wél lukt. Ik kan maar in één houding slapen met mijn geteisterde lichaam en elke keer als ik me omdraai, word ik wakker van de pijn, wat een ellende!

 

Ben benieuwd of het nachtwerk geworden is (ook iets wat volgens mij bij chatten hoort).

 

XC

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen