deel 38

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Doodeng

 

Je hebt helemaal gelijk: ik vind het ook doodeng op die site. Dat je als niet-lid lekker even op foto’s kan browsen staat me absoluut niet aan. Ik ga vanavond proberen om met een aantal dames aan de chat te raken, maar ik sta er niet met de meest flatterende foto op, dus het zal wel niet lukken. En dan ben ik morgen ook weg. Trouwens, heb je gezien dat er meer dan 430.000 mensen op die site zitten? En gisteren, op een willekeurige donderdagavond zijn er 600 mensen tegelijkertijd ingelogd en die zullen dus wel aan het chatten zijn. Zelfs vanmorgen waren het er al meer dan 300. En ze doen het vast ook nog stiekem tijdens het werk. Goed voor onze economie. Zet ‘m op Nederland en so much voor het instituut relatie/LAT/huwelijk!

 

Wens me maar succes vanavond, lekker ongegeneerd chatten met als enig criterium ‘beeldschoon’. Morgen volgt de rapportage.

 

Kus, Tom

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering

Lees hier alle afleveringen