deel 37

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Nieuwe site

 

Ik kan je niet vinden op die site, sta je er met een foto op, dat zijn namelijk de enige profielen die ik te zien krijg. Als ik die site bekijk, breekt het zweet me letterlijk uit, verschrikkelijk. Denk je wel een beetje na, schat? Je zou niet de eerste zijn die er van in de war raakt…

 

Ik heb het mezelf inderdaad niet makkelijk gemaakt de laatste tijd, daarom is dit misschien ook wel gebeurd, omdat ik pas op de plaats moet maken. Nu kan ik even helemaal niets, dus gebeurt er ook niets.

 

Hoe jij in het rijtje past? Ik vind je heel leuk, maar ik voel geen (fysieke) aantrekkingskracht, dat is toch wederzijds?

 

XC

Lees hier de vorige aflevering

  Lees hier de volgende aflevering 

Lees hier alle afleveringen