deel 274

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Foute schoenen

 

Zo, dat ei is gelegd. Vind je me heel erg? Ik mezelf wel, ik moet er ook gewoon weer mee ophouden. Ga ik meteen weer met zo’n man in bed liggen, hoe verzin ik het? En weet je wat ik het ergste vind? Dat ik zo’n snob ben, zo’n ontzettende verwende prinses. Lig je weer op de grond van het lachen? Ben ik dan toch een soort ‘gold digger’? Ik zoek in een nieuwe relatie toch een bepaald niveau, een zekere stijl en achtergrond. Ik kan dus volkomen afknappen op de verkeerde schoenen (en die had ie, hij was er nog trots op ook). Joost was een ‘snelle jongen’, maar met hem had ik zo ontzettend veel gemeen dat dat bezwaar al snel wegviel. Eigenlijk wil ik gewoon wat ik ‘gewend’ ben, misschien moet ik dat maar eens gewoon toegeven. Lekker warrig allemaal, maar ik voel me wel opgelucht. En jij? Ben je al aan het mailen geslagen met je oude schoolvriendinnetjes?

 

XC

 

Redactie: Zoals we de afgelopen dagen hebben kunnen lezen is Charlotte niet blij met zichzelf over hoe deze date verlopen is. Inmiddels heeft ze er dan wel een punt achter gezet, maar ze wil er even helemaal vanaf, van het hele dategedoe. Het is mooi geweest. Daarom heeft ze, samen met Tom natuurlijk, besloten om te stoppen met het delen van hun mails. Helaas. We vinden dat natuurlijk heel jammer, maar hebben alle begrip voor hun besluit.

 

Charlotte & Tom, dank voor jullie openhartigheid, we hebben van jullie mails genoten en wensen jullie alle (liefdes)geluk van de wereld!

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen