deel 215

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Wat een problemen!

 

Haha, wat een verschrikkelijke problemen heb jij! Inderdaad, wat voor keuzes maken mensen in godsnaam en op welke gronden?

 

Eerst maar eens die vriend DJ van je, die heeft last van zijn hormonen, zoveel is duidelijk. Je maakt mij écht niet wijs dat een man van jullie leeftijd om meer dan één reden geboeid is door een 22-jarige reisbureaujuf. Hij is gewoon klaar met z’n vriendin, vindt zichzelf een sukkel dat hij er geen eind aan breit (aan z’n wollen pantoffels) en wil zich weer eens even lekker voelen, het idee hebben dat de wereld nog aan z’n sokken ligt…

 

Paula… Het is ongetwijfeld een hartelijke, lieve schat en jullie hebben een fantastisch weekend gehad dat je niet hadden willen missen. Je valt blijkbaar op haar, maar ik vind de hele situatie wel ver gaan. Godzijdank lijk je het te kunnen handelen, maar feit blijft dat ze ongenadig met je flirt (maar je moet je handen thuis houden als ze naast je in bed ligt, terwijl je snakt naar een vrouw en dat weet zij ongetwijfeld ook, jezus!), je hoofd op hol brengt en dan doodleuk bij die saaie echtgenoot besluit te blijven. Ik weet het niet hoor… Je bent er met je volle verstand bij, ze is eerlijk, maar ‘het was voor een goed doel’ en ‘je werkt er graag aan mee als zij zich weer meer vrouw voelt’, Tom, get real! ‘Mogelijke investering in de toekomst?’ Wat probeer je mij nou 214 mailtjes lang duidelijk te maken? Er is er hier één de jojo, lieve schat (vooruit dan, er zijn er twee, ik ben ook nog niet genezen verklaard). Goed, je bent een man en vele malen rationeler dan ik, dus je kunt er waarschijnlijk beter mee omgaan, maar ik vind het een KUT-verhaal en dat meen ik serieus. Je bent verdomme geen liefdadige instelling, godbeterhet, ik wil het niet meer hebben, vanaf nu word je gewoon lekker je eigen ‘goede doel’, begrepen?

 

En die numerologische borrel van je, je doet maar, het staat in ieder geval genoteerd en Hendrikje blijft lekker thuis. Ik kom na het sporten in mijn badpak, voor de bikini is het nog te vroeg… Leuk, fijn, krijgen al die ‘oude bekenden’ eindelijk een gezicht. Wordt een bende. ‘Hé DJ, is het al gelukt of loop je nog steeds op sokken?’ ‘Jeugdliefde, vertel eens, hoe is het nu met je vriend?’ Levensgevaarlijke toestand… Als je het goed vindt, neem ik Joost, Michiel en Willem mee, zien die elkaar ook eens.

 

Hoogste tijd voor mijn pilletje, anders kalmeer ik vannacht niet meer…

 

Hou je taai, we hebben tenminste elkaar…

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen