deel 214

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Ei kwijt

 

Mag ik effe? Ik begrijp dus geen kloot van de mensen om me heen. Waar zijn ze mee bezig, wat een stelletje imbecielen!

 

De één verkiest een saaie echtgenoot boven een sprankelende jonge man en vergooit haar kans op een heerlijke relatie!

 

En mijn goede vriend DJ is ineens en plots gecharmeerd van de 22-jarige die zijn reizen en hotelkamers reserveert. En koffert vanavond weer met z’n reguliere.

 

En dan geeft mijn andere vriend Erik een feestje en nodigt DJ niet uit, omdat hij hem (na bijna dertig jaar) niet in het gezelschap vindt passen…Wat moet ik met al die onzin?

 

Wil je met me borrelen? Snel graag? Want ik zie noch staart, of hoe een koe een haas vangt (blijkbaar), en ik dacht dat ik die ouwe bok was die uit is op een jong blaadje.

Dat moest er even uit. En dan jij, de rots in de branding, jij gaat vanaf nu heerlijk elke morgen sportief sporten, met een doel… de bikini. Tof! Daar kan ik tenminste respect voor hebben. Jij hebt ook nog een leuk dochtertje met drie leuke brilletjes en je droomt af en toe stom. Dat zijn tenminste dingen waar ik wat aan heb.

 

Nou was ik van plan om op dezelfde dag als Erik iets te organiseren, hij is de 24e ik de 28e jarig, we worden allebei 48. Een mooi getal, deelbaar door 2, 3, 4, 6, 8, 12, 16, en 24. Nou, die kom je niet vaak tegen. Ik dacht ik nodig mijn moeder uit, mijn zusje(s), hun kinderen, DJ met of zonder jongste aanhang, en een klein gedeelte van de mensen die zij uitnodigen, en natuurlijk niet te vergeten jij (met wie je maar mee wil nemen) en mijn jeugdliefde uit (met wie ze maar mee wil nemen). En nu dit. Ik haat dit soort dingen, dat seculiere denken. Maar terwijl ik jou schrijf kom ik wel tot een oplossing. Hoe meer ik er over na denk, ik ga die dag toch mijn eigen ding doen. Jij, houdt het open en ga maar vast op zoek naar je entourage om mee te nemen. Hendrikje is natuurlijk ook welkom. Ik heb echt zin om te feesten, de boel even afschudden.

 

Paula blijft lief. Heeft wel een duidelijke keuze gemaakt. Intussen blijft ze met me flirten. Als ze daardoor het gevoel krijgt dat ze weer meer vrouw is, dan doe ik daar graag aan mee. Zie het zelf als een mogelijke investering in de toekomst.

 

Goed, hoe het schrijven je weer dingen laat zien. Dus de stemming waarmee ik begon is veranderd in de stemming waar ik mee eindig. En ik kan nu weer rustig slapen.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen