deel 213

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Op bezoek bij Joost

 

Even lullen op de vroege ochtend. Ik heb me voorgenomen om vanaf nu iedere ochtend te gaan sporten als ik Hendrikje naar school gebracht heb, maar ik moet nog even bijkomen voor ik ga, moed verzamelen. Begin me nu een doel te stellen (bikini deze zomer!), paar kilo minder, fit, van die dingen. Kan geen kwaad lijkt me. Deze kans (zoveel tijd) krijg ik nooit meer, voor mijn veertigste wil ik een zo strak mogelijk dakkie worden en de boel dan bijhouden. Goede voornemens, blablabla…

 

Vannacht inderdaad weer bizar gedroomd, dat heeft wel iets. Ik was met mijn hele familie bij Joost op bezoek, die samen bleek te wonen met z’n vriendin, afwisselend in zijn appartement en in die strandtent van mij. Hij en vriendin van slag, die vrouw had geen idee wie ik was, mijn ouders verbijsterd over deze man, mijn zus sissend in mijn oor dat ze hem helemaal niks vond, en ik was doodkalm… Geen idee hoe ik dit moet duiden, moet het misschien maar niet eens proberen. Tot zover.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen