deel 212

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Haar man

 

Wat vindt haar man er trouwens van? Voor mijn gevoel loopt hij een beetje als een verdwaalde sul door het verkeerde toneelstuk. Volgens mij heeft hij maar weinig te ‘willen’, doet Paula op dit moment gewoon wat ze wil. Hoe je het ook wendt of keert, jullie hebben niets gedaan, maar zelfs ik, ruimdenkend als ik ben, zou er toch een beetje moeite mee hebben als mijn man ineens twee nachten bij een weliswaar niet wildvreemde, maar toch nieuwe vriend zou gaan logeren. Verder valt er geen zinnig woord over jullie te zeggen, gewoon een raar stel.

 

Paul vertelde me gisteren dat hij in mei met zijn vriendin naar New York gaat (als Hendrikje en ik in Atlanta zitten) en dat doet toch pijn, we zijn daar vaak samen geweest en dat was altijd heel fijn, beetje onze stad, maar nu niet meer dus, kutgevoel, moet weer een plekje krijgen.

 

Zelf lig ik er vandaag weer een beetje af. Alleen het sporten ging goed, maar daar heb ik uit frustratie over de rest overdreven en nu heb ik daverende pijn in mijn nek. Nou ja, weet je wat ik doe? Ik neem m’n temazepammetje en ga slapen, tomorrow is another day, zoals dat sterke wijf in Georgia altijd zei en daar ga ik ten slotte binnenkort heen. Droomde trouwens vannacht dat ik tegen mijn wil mee moest doen aan de Idols-finale, raar spul die slaappillen, en ik maar saboteren, maar het moest van de jury. Ik stond voor lul, dat wil je niet weten, maar ik kwam telkens een ronde verder, een lijdensweg zonder end! En ik maar roepen: ik heb helemaal geen uitstraling, ik heb het niet in me om een idool te worden, ik heb een KIND, ik ben te OUD, maar niets hielp, vlak voor ik won, werd ik wakker, pfff!

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen