typemachine_dgroen1

deel 204

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: En….????

 

Vertel snel, hoe was het, ik hoef niet alles te weten (bewaar me!), maar kom op met je verhaal! Helaas ga ik om een uur of een weg en de kans bestaat dat ik pas morgen of anders vanavond laat weer terug ben, want ik ga met Hendrikje eerst naar zwemles en dan meteen door naar die borrel en dat etentje. Mijn vrienden kunnen drinken, dus zou het zomaar kunnen dat we daar blijven slapen.

 

Ik trek trouwens mijn beste outfitje aan, de nagels staan al strak in de lak, de haren zijn geblondeerd, want al is de kans klein, het zou toch zomaar kunnen dat Joost in het café is waar we aan het eind van de middag gaan borrelen en ja, dan wil ik toch een zo verpletterend mogelijke indruk maken. Waar ik al niet mee bezig ben… Vooral met mijn kind dus, gistermiddag hebben we samen een ‘bruidstaart’ gemaakt voor onze vrienden die een paar maanden geleden getrouwd zijn, compleet met bruidspaar on top. Ze zijn midden veertig en tijdens een persreis sloeg de bliksem in, binnen een jaar hadden ze samen een huis gekocht. Als je hun verhaal hoort, ga je gewoon weer overal in geloven, superromantisch en als je ze ziet: ze zijn prachtig samen en heel erg gelukkig. Daarna het grootste gedeelte van Harry Potter gekeken en vanochtend het eind, want ze vond het gisteravond té eng worden om het af te kijken, want dan zou ze er van gaan dromen. Net croissantjes gebakken, we hebben het fijn samen.

 

Gistermiddag was ik bij de bedrijfsarts en die maakte me duidelijk dat ik in ieder geval tot de zomer niet aan werken hoef te denken, ‘grote schoonmaak’ noemt ze het, volgens mij heeft ze precies door hoe het zit. Aardig mens en het geeft me enorm veel rust om op het ingeslagen pad verder te klussen aan mezelf. Ik ga m’n kind aankleden, zwemspullen pakken en wat dies meer zij… Ik kan niet wachten op je verslag!

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen