typemachine_dgroen1

deel 203

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Beetje nerveus

 

Die Paula is lekker, komt ze pas ergens tweede helft avond, zo van… hallo, ik kom bij je slapen! Geniet maar lekker van je jonge gevoel, ik weet wat je bedoelt. Jammer alleen dat ik uiteindelijk verliefd werd op een bijna-bejaarde. Of nee, dat was juist wel goed, bij hem voelde ik me juist heel jong, da’s waar ook. Sorry, ik zit te raaskallen, ben een beetje nerveus vanwege je date. En verschrikkelijk jaloers natuurlijk, misschien fiets ik zo wel langs Willem, die is tenminste nog gewoon écht jong (en wild en sexy)… Nee hoor, moeders blijft lekker thuis, bewust rustig levend met een goed boek op de bank. Gisteravond trouwens weer dolle boel op school, de klassen schoonmaken, met tien moeders en tien flessen wijn…

 

Dat van je kinderen en de weekends verbaast me trouwens niets, iedere week is natuurlijk ook heftig voor ze. Maar troost je, nu lijkt het je misschien vreselijk, maar over een tijdje kijk je daar vast heel anders tegenaan. Nou dag hoor, vermaak je kostelijk, ik wacht wel op je…

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen