typemachine_dgroen1

deel 202

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: In volle afwachting

 

Nou, nog even afwachten wanneer de troela doorkomt. Ze is vandaag bij haar dochter en zou na het eten hierheen komen. Ik wacht in spanning. Ik pik haar zo op van de trein en dan zien we wel verder. Geweldig! Ik voel me zo jong worden…

 

Mis je me al een beetje? Nog effe volhouden, ik schrijf je snel weer. Kinderen komen niet dit weekend, omdat Fien weer wat anders had geregeld. Nu moeten Suzanne en ik ook nog de kinderen mee laten beslissen over wat en welk weekend. Paps wordt jonger, maar de kids worden ouder en willen meebeslissen over welk weekend ze naar Amsterdam willen komen. Ik ga nog maar eens even rustig de krant doornemen in volle afwachting…

 

Absoluut tot zo snel mogelijk.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen